Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger Muda Bakal Menjadi Jutawan

Selamat malam, sejak akhir-akhir nie blog aku memang jarang diupdate. Semangat tu hilang plus sibuk sungguh. Rare tak title tu ? -.- Haha, dapat durian runtuh. Ingat
senang ke nak dapat. Lepas nie boleh la goyang kaki sat.


Siapa yang gelap mata mesti dial terus. Ha ! Jangan cari nahas kang kau yang kena pau pulak. Ishh jadi lain pulak nanti. Lagipun sms macam nie bersepah. Kebelakangan nie ramai asyik kena tipu dan suka jadi penipu. Belambak entry menipu, tertipu, ditipu & tipah tertipu.

Tak kena kat batang hidung sendiri taktau lah macam mana rasa kan. Cuba kalau dah kena
nak melenting pun tak ada guna. Sepatutnya bermula dengan diri kita sendiri, berhati-hati dalam setiap langkah kita.

Nak hidup senang menipulah. Tapi rasa berkat ke ? Jawab sendirilah. Penat buat baik dengan orang. 








Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

6 comments:

  1. cik akak pon salu dapat cam tu...call bagai...suruh bagi no akaun...wah hebat taktik penipuan sekarang dik...hihi...jangan dilayan :)

    ReplyDelete
  2. hana kalau dapat msg mcm ni selalu tengok no yang menghantar msg.. nombor pun no org duk pakai selalu.

    ReplyDelete
  3. hehe..hati2..dlu mak kita selalu dapat macam ini..nasib baik la tanya pada anak2 dia..hoho..

    ReplyDelete
  4. tu lah kadang kadang tak patut kan buat macam ni =='

    ReplyDelete
  5. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

    ReplyDelete