Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

"Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama.
Dijemput semua sertai Giveaway ini.

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini ???
 Klik SINI untuk join & lihat hadiah.
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013" - copied from owner blog.

Marilah memeriahkan GA nie. Sape yang suka teddy bear boleh la join. Nt kalau menang korang boleh peluk teddy bear tu tiap-tiap malam teman tidur.



Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

14 comments:

  1. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana menyertai GA Farisha..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar ..sebelum tu, dah baca ke entry tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  4. goodluck :) dr GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  5. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  6. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  7. nisa singgah follow sini.. good luck!!
    jemput singgah blog usang ni.. ada banyak ga yg ohsem!!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  8. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  10. Hi . kita singgah sini . Hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besar tu. Aamiin :)

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, joinlah GA nie sekali yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete