Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gonna End High School


Selamat malam kepada yang lalu lalang. Fuh fuh fuh fuh berdebu bersawang dah blog kita nie. Ada masa ada peluang saya cuba jugak buat satu entry baru walaupun takde sapa nak baca. Hmm it's oke. Spm dah lama menjengah. Persiapan fizikal dan mental kurang sikit. Hmm tengok jelah result nanti. 

Soalan pon ada yang bocor especially maths dengan addmaths. Hmm dunno what to say lah. Allah maha adil. Biarkan jelah. Buat apa engko tipu diri sendiri. At least kitaorang ada usaha jugak walaupun mengharapkan soalan spot yang tak berapa nak menjadi tu. Well macam taktau.

A few paper left. InsyaAllah akan cuba buat yang terbaik mungkin. Doakan saya =)




Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

2 comments:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://akutakpopular.blogspot.com/2014/01/bisness-double-stemcell.html

    Jom kita buat bisness..berani mencuba rajin berusaha.boleh contact terus jika masih tidak faham:)

    mudah jew cuma cari orang or kawan join bisnes kita.itu sahaja,sambil cari orang kita dapat income.

    ReplyDelete