Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Datang 2016.


Selamat datang 2016 maka dengan ini habis la zaman teenager saya. Dah masuk 20 dah rasa cepat sangat masa berlalu dan dengan sukacitanya saya ingin memaklumkan bahawa saya sudah tamat sesi persekolahan STPM 2015. Senang hati sebab tak perlu pergi sekolah tinggal tunggu result bulan Mac nanti. Masa tu baru nak decide nak sambung degree kat mana. InyaAllah saya akan aktif balik berblogging. Saya sudah fikir dah nak tulis apa nanti saya nak tulis berkaitan pengalaman saya sepanjang berada di Tingkatan 6 di SMK Ibrahim. 

Saya harap readers tak jemu ye singgah blog yang tak seberapa nie huhuhuhuhu. Saya berharap sempena tahun baru ini lebih banyak azam yang tak tercapai tu harapnya tercapai lah tahun ni. 



Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

6 comments:

  1. Selamat menempuh tahun baru 2016 ^^

    ReplyDelete
  2. OMG WERE IN THE SAME AGE OMG!!!!!!
    HHIHIHIHI HAPPY 20 :P
    well sadly im still in denial ugh
    benci betul rs tua gila eeeee yuck
    hahahaaha

    anyway, all the best in 2016! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? ahaha takpe kita tertalu tua sgt btw sedih jugak jadi dewasa nie hahahaaha

      Delete