Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contest Blog Siapa Yang Kawaii Tu ?


Disebabkan jelly tengok ramai orang mengjoinkan diri masing dalam contest nie, 
aku pon tergerak hati nak join. Sebenarnya Munirah dah pun tag aku untuk join tapi 
aku belum tergerak hati lg nak join sebab kekangan masa.
Atoto comel je kan banner tu.



Jum tengok hadiah-hadiahnyer

 bookmark by ccidollylicious
 2 set  barangan kosmetik jenama silky girl
 1x tony lip tiny tint
 1x frame (8"x10") with doodle pix 
 2x mini notebook
 4x sticker by kawaiidysha
 4x bookmark by kawaiidysha
 4xbrooch reben
 1x charcoal mask
 2x face mask by sasa
 1x tudung bawal duo tone (color random)
 1x pashmina ( color random )
 1x tudung bawal bercorak (random)

*Mohon kawan-kawan sekalian menyertai ya.Syarat-syarat pon senang jer.

Tag : Awak 

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

9 comments:

  1. semoga berjaya ! nanti dapat hdiah leh kongsi hihihi

    ReplyDelete
  2. Salam. Wah cantiknya blog ni!=) Suka tengok.^^ Jom join segmen saya!^^ http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html

    ReplyDelete
  3. Singgah Sini..
    Jemput ke blog :D
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete
  4. Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

    ReplyDelete
  5. wahhh!! time kasih sebab tag saya. semoge menang ye,nnt kalau ade mase saye cube join jgk. thanks again. ^_______^

    ReplyDelete
  6. Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

    ReplyDelete