Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah

 Jom join segmen nie. Siapa yang tak nak menang Rm200 kan ? Mesti semua nak.
Haa tengok bawah untuk maklumat lanjut.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Webmisstress di Contact) *atas sekali okey
  • Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW

Tarikh tamat akhir Bulan Februari 201.
Korang ada masa lagi untuk join.


Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

2 comments:

  1. Hi dear,
    Feel free to visit our blog shop.
    Thanks. :)

    http://chocolatestrawberryhijabs.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

    ReplyDelete