Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ada Orang Nak Datang Beraya Malam Nih

Assalamualaikum&hai.Aku eksaited jap nie sebab ada orang nak datang umah pukul 9.45 p.m jap g.Ehh jah meh sini ko,aku nak gitaw yang aku nervous giler nie.Semalam baru je aku hapdet hari nie aku hapdet lagi.Benda aku tak jangka langsung kan bila teringat terus aku capai laptop nie nak hapdet la.


Aku pada mulanya tengah makan nasi pastuh mak datang tepuk belakang cakap ada orang nak datang rumah.Ek ehh apasal ko nie macam tak biasa kan orang datang rumah beraya.Tapi nie lain lain sebab tu aku hapdet kat sini.Orang yang nak datang tulah.Kalau tak femes takkan aku nak hapdet yedokk?Muahaha

Rumah pon aku baru je kemas sikit-sikit.Tahap kemalasan aku semakin naik sejak kebelakangan nie.Dah-dah aku nak tunggu orang tuh.Saja aku dandan macam opera cina sikit.Pakai baju kurung pastuh taruk bedak sejuk ngan daun pandan banyak-banyak kat muka.Padan muka ko!Sape suruh nak datang umah aku.*cantik makeup aku jah

p/s:agak-agak orang tuh terkejut tak?*aku dapat bayangkan riak dia nanti.ehehehe

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

4 comments:

  1. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  2. mcm dasyat sgt je muka pakai bedak sejuk u..heheh

    ReplyDelete
  3. Hi..saya blogwalking dan singgah sini ^_^. saya follow blog kamu ye.. hehe..

    saya share ni : http://www.sofinahlamudin.com/2012/09/jangan-bergaduh-sebab-belacan.html

    dan ini : http://www.mohdnasyit.com/2012/09/cik-sophie-dan-buku.html#.UFHQMLIgdT2

    Have a brilliant blogging..hehe..

    ReplyDelete