Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Perubahan Setelah Lamanya

 
Salam sekarang nie aku dah jarang update blog but this time aku kena rajin bukak blog nak selesaikan
sesi follow mengfollow segmen jum tinggatkan follower sampai lebam tu.
 
Ahh lagi sikit lagi nak habis.Dah lama tak tukar rupa blog.Btw tak banyak yang ditukar cuma header dengan warna je yang ditukar.Look dah 4 bulan asyik rupa nie je
 Now yang nie pulak

Hee apa pendapat korang? Aku just buat simple-simple je.Dan doodle tu macam biasalah aku tempah dekat Kak Mel
Memang dari dulu aku aku suka tempah doodle dengan dia dan hasilnya pon tak mengecewakan.Dinner time now ^^

p/s:esok nak sambung follow diaorang bagi habis.....

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

9 comments:

  1. comel sangat warna pink nie.. soft pink..
    header un eyqa dah geram taw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink . hehe tapi bukan feverat kite.

      Delete
  2. haii..mari la join giveaway makeup saya..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete
  3. cntk ur header simple but nice..ehehe

    ReplyDelete
  4. Comelnya header!! Anyway, dah follow sini. :)

    ReplyDelete