Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inginkan Shawl Tribal ?

Adakah anda ingin memiliki shwl tribal yang menjadi kegilaan remaja pada hari ini termasuk saya sendiri. Kalau korang betul-betul berminat, korang boleh pergi ke page INI . Dan membuat tempahan.




Banyak lagi pilihan warna, kalau nak tengok sila ke page beliau.
Online shop nie telah ditubuhkan oleh twetpemes nie. Untuk memberikan sokongan
 korang bolehlah membeli di online shop beliau. 

Antara barang-barang lain yang dijual :-



Mustache bag

Photo: Good evening, wonderful people! I just want to inform you guys that the mustache watches pre order will be closed tomorrow. If you want to place your order, please kindly send me a message and I'll tell you the procedure. Your watches will be sent out to you at the end of the month. Please share it to your friends! Hehe have a nice day! 

p/s: Bangles & tribal shawls coming soon!
Mustache watch

 Dont forget to grab all this ladies ! :)






Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

3 comments:

  1. Kak Anna yg jual tu kan?? :)

    ReplyDelete
  2. ingat free je . kalau nak beli , liat sikit laa ^^

    ReplyDelete
  3. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete