Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pencarian Bloglist March Pantas

Salam jumaat semua. Disini saya nak buat segmen. Segmen ke ? 
Haha tak saya nak buat bloglist untuk bulan march. March hingga Mei. Yang lama dah
 lama remove. Bukan remove tapi ade malware virus terus hilang je semua senarai bloglist tu. Sedih tau T.T sayang gila.  Korang scan la dulu blog korang sihat ke tidak. Hehe
Cara-cara nak join senang je. Tak susah mana pon. 
Tak perlu nak tag, copy banner ke apa.
Just tinggalkan link blog kat ruangan comment entry nie je. Senang kan ? 
Nak buat entry gak ? Hmm silakan tak kesah.
 Pastikan url blog tu betul eh. Kalau tukar link sila bagitahu saya k.
Semua yang join akan dimaksukkan ke dalam bloglist ye. 


Tarikh tutup pada bila-bila masa je


Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

5 comments:

  1. http://doodlemerah92.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://dearbudakjahat.blogspot.com

    hehe ^^

    ReplyDelete
  3. wewwittt.. nak joint ;)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com

    tq dear :)

    ReplyDelete
  4. http://www.opzzpinky.my/

    done hotlink..ctk blog :)

    ReplyDelete