Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pemenang Review Blog Pantas

Selamat malam untuk korang yang tengah membaca. Alhamdulillah exam tadi aku boleh jawab dengan baik.
InsyaAllah esok punya paper pun harap dapat jagak dengan baik jugak. Aku dah pilih pemenangnya
untuk segmen review blog tu. 
Ada 5 orang yang terpilih. Minta maaf kepada yang tak terpilih. Nie just short segmen je.
Jangan kecil hati yee, kita support bloggers k. Walaupun tak ramai yang join
tak apa nama pun short segmen. 
Btw, thanks sebab join, and cuba check blog korang ade tak dalam bloglist kite.
K terjah blog dibawah ye.

  • Blog yang sangat kemas. Tu penting k.
  • Cun giler orangnya
  • Banyak tips diblog beliau
  • Cepat loading *paling penting


  • Mestilah blognya kemas kot. Biru temanya, My fav colour
  • Menyediakan pelbagai informasi 
  • Loading punya la cepat. Takde masalah
  • Selalu komen blog kite, thanks awak :)
  • Blog yang kawaii semua ada kat dia. Cute je tengok
  • Penggunaan font yang senang dibaca
  • Loading opkos cepat
  • Perfect taktau dah nak cakap apa


  • Sangat kemas, kalau blog kemas tuan pun mestilah kemas en ^_^
  • Font yang digunakan senang untuk dibaca
  • Beliau ada buat giveaway. <--- Mohon join
  • Rasanya iklan komli tu letak kat atas lagi ok
  • Tu jer yang lain perfect


  • Suka sangat dia nie. Suka jadi stalker sebab nak tengok tuto ps. Hehe
  • Owner nie comel je nampak periang 
  • Susunan widget semunya kemas. Perfect
  • Loading laju. Tapi blog dia hujan pulak. Nak datang tolong bawak payung ye


Korang yang mana tak terpilih tu jangan merajuk pulak eh.
 Nt korang check link blog korang ada tak dalam bloglist TDB. Kalau takde sila inform eh ?


Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

12 comments:

  1. erk..kita ada letak link ea? lupa..huhu..
    btw thanks ya sis..goodluck jga utk exam esok..hoho :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ehh sebab sudi join ^_^

      Delete
  2. wahhh...tahniah pd yg menang :)

    ReplyDelete
  3. wahh., ~! terpilih jugak., heee terima kasih~! terima kasih sangat..! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok sama2, thanks jugak sebab sudi join ^_^V

      Delete
  4. wa. .sy direview. .thanks sgt ya. . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke, thanks jugak sbb sudi join ye awak :)

      Delete
  5. Sis buat penghargaan nii.. hehe

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2013/05/kena-review-terukir-di-bintang.html

    ReplyDelete
  6. Waahhh ! Tak sangka eyqa tersenarai ;) Thanks dear ^^

    ReplyDelete
  7. Salam sister.. jom tgk tudung2 dan shawl kt blog hijab valley. Tgh promosi skrg. Free postage lg =)

    Terima kasih
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. haiii.. x sempat nk join segmen pendek ni.. heee..

    baru nk follow.. follower ke 811

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete