Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Petua Menaikkan Pipi


Selamat pagi. Korang semua nak tahu tak macam mana nak menaikkan pipi macam Iffa Raziah, Rita Rudaini ? Nie cara paling senang je. Tak perlu nak suntik botox kepe. Tak merbahaya pun. Pipi yang montok sapa tak suka kan. Bila senyum naik je pipi tu. 


Sebenarnya aku baru dapat je petua nie. Sepupu aku dah amalkan dah benda nie. Hasilnya ? Memang super duper awesome la. Dulu dia punya pipi biasa je. Sekarang dah lain nampak tembam. Caranya ? Bahannya ? 

Bahan
-Kulit kayu manis

Cara
-Usap pipi keatas dengan menggunakan kulit kayu manis tersebut. Lakukan dengan selalu. Bila ada free time ke tengah tengok tv ke buatlah. InsyaAllah korang akan nampak hasilnya


Senangkan ? Tak tipu punya. Cuma kena rajin la. Kalau tak jadi jangan marah pulak. Sorry gambar takde. Will upload her picture soon.


p/s : test test galaxy grand. Hoho


Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

2 comments:

  1. owh mcm tu eh. hehe oke akan try

    ReplyDelete
  2. wah..macam senang..hehe.tips lagi satu selalu la sneyum tak kira masa..hehe..

    ReplyDelete