Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1st Give Away by Aliana

 
Saya join . Sesiapa yang nak join klik banner comel tuh k . Lets cekidaut syarat-syaratnyer . Semua 
simple je .

SYARAT :
  1. mestilah follow blog aliana azman
  2. buat satu entry tentang GA ini.
  3. tempek banner GA dibwh dan MESTI dilinkkan terok ke entry ini , dan tinggalkan link entry penyertaan anda di komen di entry ini .
  4. tag lah kat sape-2 . minimum sorang pun dah cukup :)  nak ramai-2 pon bleh 
Tag : Azwa

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

1 comment:

  1. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Blogwalking blog ni , kalau sudi datang blog Farie dan follow , inform Farie yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/1st-give-away-by-aliana.html

    ReplyDelete