Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segmen : Follower Pilihan Niera

 
*Klik banner kalau nak join
 
Saya join , kalau korang nak join cepat-cepat join taw .
Syarat wajib:
*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi) -Done(dah lama follow)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera -Done
*letak banner dan linkkan ke entry ni -Done
*letak link entry anda dalam kotak komen -Done
 
Pemilihan berdasarkan blog yang ringan,tak serabut dengan gadjet yang bertimbun dan menarik hati :)
3 follower  10 follower akan terpilih dan blog mereka akan direview selama 2 MINGGU :)

Tarikh akhir : 22 JUN 2012

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

6 comments:

  1. terima kasih join ! :)

    jom follow peserta lain di > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama. gudluck utk segmen tu ye :)
    -http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/06/4-segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
    salam ukhwah fillah..

    ReplyDelete