Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kesibukan Melanda

 

Salam ,  kepada yang follow blog saya nie dan yang tinggalkan jejak kat cbox tu . Maaf yer kalau saya tak follow balik sebab saya sibuk sikit sejak kebelakangan nie . Insyaallah awak jangan risau saya akan follow balik terutama kepada peserta-peserta segmen yang saya join tu . Don't worry be happy guys . I always here . Saya pun sebagai manusia ada banyak tanggungjawab dan tak boleh lari dari tanggungjawab .

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

3 comments:

  1. jom join!

    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  2. dengan rasminya GA saya sudah dibuka. . hadiah yg mnarik menanti anda. anda cuma buat 1 dialog. .and done. .http://shashahasmadi.blogspot.com/2012/06/segmen-giveaway-jom-dialog-by.html

    ReplyDelete
  3. Betul betul betul. Takleh lari dari tanggungjwb. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

    ReplyDelete