Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BIRTHDAY GIVEAWAY AND UP YOUR FOLLOWER BY AINIE

 
*Klik banner untuk join

Syarat-syaratnyer
  • Of course la korang kene pastikan korang ade blog
  • Mesti warganegara Malaysia sahaja.
  • Sebenarnye ianya khas untuk perempuan sebab banyak hadiah untuk perempuan la . (tapi laki boleh jek join untuk tingkatkan bilangan follower korang . ye tak?) hehek .
  • Wajib dan Sponser2x GA .rujuk "DI SINI" ye! Aku akan check!
  • Buat satu entry khas pasal "Birthday GiveAway And Up Your Follower by Ainie"
  • Copy Banner kat atas tu and pastekan (buat simple2x pon takpe)
  • Hantar link entry GA yang korang join di "KOMEN BOX" (cbox tak diterima ye!).
  • Tag 3 orang (nak reramai pon takpe tapi pastikan diorang tahu)
  • GiveAway ni di adili 100% oleh Mrs. Random Orang iaitu aku sendiri
  • (No Pilih2x Kasih dan DiLarang sama sekali untuk mem Bodek pihak pengajur ea!). Waran tangkap akan dikeluarkan bagi pesalah laku jenayah . hahaha


TARIKH START AND TUTUP
15 jun hingga 15 julai (4 minggu jek)
 

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

11 comments:

  1. mekaseh sudi join ! senarai peserta akan di update dan akan diberitahu ye nty ^^ . gud luck!!

    ReplyDelete
  2. senarai peserta dah di update . sekrang boleh la berblogwalking^^ rujuk sini ye! :D . http://ouhmylovely.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-giveaway-and-bakal.html

    ReplyDelete
  3. gud lupt . dari GA yg sama .
    salam kenal . done follow **

    http://chipsmunkies.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-up-your-follower-by.html

    ReplyDelete
  4. hai :)
    kita dr GA yang sama ..
    bW n folo cni skli.. hit me back oke :)
    http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  5. hye...
    sy dtg dr segmen yg sme
    done follow u ^^
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  6. Hye , Farie dari segmen yang sama .
    Done follow awak , thanks follow Farie jugak yea , terima kasih . :)

    http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  7. gud luck! era dtg sini nak tag kami untuk join contest mudah dan lumayan!! jom tengok ---> http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/contest-muka-marah-paling-cute.html

    ReplyDelete
  8. dr GA yg sama. :)

    http://cutebear261.blogspot.com/2012/06/birthday-giveaway-and-up-your-follower.html

    ReplyDelete
  9. salam..dari segmen sama..done follow awak..harap follow kita blk..tq =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-birthday-giveaway-and-up-your.html

    ReplyDelete