Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool II

 
*Klik banner

Telah dijemput oleh tuan pembuat segmen sendiri.So tanpa ragu-ragu saya join.
Ewahh.

Syarat-syarat:
  1. Follow blog Shawal.. (follow lah...please.. ^_^v)
  2. Like fanpage Shawal >klik sini<
  3. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Saya Blogger Awesome + Cool II
  4. Copy paste Banner tak cantik tu dalam entry korang..
  5. Nak tag boleh, tak nak pun tak pe.. Kalau boleh tag sorang pon jadi lah dan pastikan mereka tahu... :) 
  6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. :) 
  7. Like & Follow sponsor (kawan Shawal) >klik sini< & >klik sini< :)
  8. Kalau korang ada 2 blog, boleh join dengan menggunakan kedua dua blog tersebut.. satu pun tak pe..cukup memadai... :)

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

8 comments:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini.banyk hadiah menarikk.

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama

    done follow awak..follow me back ya..

    http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-follow-blog-saya-nanti-saya.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama

    done follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete
  5. singgah..

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete
  6. singgah dan follow blog awak . dtg dari segmen yg sama . jom singgah dan follow blig saya :)

    http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sama ...

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

    ReplyDelete