Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1st Contest by Akma , Wany & Mira

 
Baru lepas balik sekolah , huh penatnyer plus mengantuk nie . Masa blog walking terjumpa contet nie so ,
tanpa membuang masa saya pun join la . Nak tahu lebih lanjut , jum cekidauut . 



Syarat-syarat
  1. Warganegara Malaysia.
  2. WAJIB follow blog Wany's Story :) Akma & Syamira untuk mengetahui perkembangan selanjutnya.
  3. Klik follow di widget follower utk follow blog ini.
  4. Sila klik iklan yang ada jika ikhlas.
Cara untuk sertai
  1. Buat 1 entry tentang contest ni. 
  2. Tajuk entry : 1st Contest by Akma , Wany & Mira
  3. Letak banner contest dan linkkan ke entry ni semula.
  4. Tag 2 orang rakan atau lebih.
  5. Nyatakan nama id blog & fb anda (nama yang anda gunakan untuk follow blog ini & nama anda di fb)
  6. Publish entry dan tinggalkan link entry di ruangan komen. Jika anda dari blog Wani, tinggalkan link di ruangan komen di blog Wani. Jika dari blog Syamira,tinggalkan link di ruangan komen di blog Syamira dan jika dari blog Akma, tinggalkan link di ruangan komen blog Akma.Jangan hantar link entry pada ketiga-tiga blog!

Tarikh tutup : 27 Mei 2012
Tarikh umum pemenang : 31 Mei 2012

Tarikh umum contest nie jatuh pada hari lahir saya . Waah , alangkah indahnya kalau saya menang dan ini menjadi akan hadiah hari lahir saya . Kalau lah . Saya tahu tak mungkin sebab ramai lagi orang yang join dan blog mereka semua cungg meletop-letopss . Apa-apa pun kita tunggu jelah . Menang kalah adat pertandingan :)

Tag : Awak
         Awak
        Awak

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

2 comments:

  1. Salam awak .
    Sihat ke harini ?
    Akma datang blog comel ni check entry , hihihi
    Terima kasih sudi join 1st contest ni .
    Good Luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sihat je . thank sudi datang :)

      Delete