Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEGMEN : Saya Nak Doodle Polka Dot !

 
Balik sekolah terus bukak blog pastu nampak segmen nie terus join . 
Hehe kepada sesiapa yang nak join klik banner tu ye . 

a) Nama Dear KHY
b) Warna tudung nak warna biru , kasut pun biru and nak polka dot tu kaler biru gak 
untuk kain baju dia tu just biar putih je . Hehe :)
Nieh kod kaler  #8ADCFF

Mangsa tag : Adiwimkimadi
       : Zakiah

Terima Kasih Kerana Membaca . Saya Sayang Anda :)

5 comments:

  1. Jemput Join GA Ni :) 200++ Hadiah Telah Disediakan Khas Untuk Pemenang ^_^
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  2. BW dr segmen yg sama~

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-polka-dot.html

    ReplyDelete
  3. salam..dtg singgah bw sini dri segmen same..jom singgah sini..jom2 http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-polka-dot.html thanz:)

    ReplyDelete
  4. salam.. fiza datang dari segmen yang sama.. ^_^

    http://fizadiaryyy.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-doodle-polka-dot.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah! ni doodle nya

    http://1.bp.blogspot.com/-3iTwSUGDZAU/T73ZCwFMxrI/AAAAAAAAA_4/tSTPbxpUIf4/s1600/Dear+KHY.png

    ReplyDelete